Account verwijderen
In SwiGram kun je je account rechtstreeks in de app definitief verwijderen.
Zo verwijder je je account
- Open Profiel.
- Tik op Account verwijderen.
- Voer ter bevestiging je wachtwoord in.
- Bevestig het verwijderen.
Belangrijk
- Ben je eigenaar van een of meer groepen, dan moet je die groepen eerst verwijderen voordat je je account verwijdert.
- Nadat je account is verwijderd, kun je het niet meer herstellen.
Welke gegevens worden verwijderd?
Als je je account verwijdert:
- Wordt je Firebase Authentication-account definitief verwijderd.
- Wordt je gebruikersprofiel verwijderd.
- Word je verwijderd uit alle ledenlijsten van groepen.
- Word je verwijderd uit de lijsten met beheerders.
- Worden je openstaande lidmaatschapsverzoeken verwijderd.
Welke gegevens worden niet verwijderd?
Berichten die je eerder in groepen hebt gestuurd, worden niet automatisch verwijderd, omdat ze deel uitmaken van de gespreksgeschiedenis van alle deelnemers.
Contact
Heb je vragen? Neem contact op met:
