Radering av konto
I SwiGram kan du radera ditt konto permanent direkt i appen.
Så raderar du ditt konto
- Öppna Profil.
- Tryck på Radera konto.
- Ange ditt lösenord för att bekräfta.
- Bekräfta raderingen.
Viktigt
- Om du äger en eller flera grupper måste du radera dem innan du raderar ditt konto.
- När ditt konto har raderats går det inte att återställa.
Vilka uppgifter raderas?
När du raderar ditt konto:
- Ditt Firebase Authentication-konto raderas permanent.
- Din användarprofil raderas.
- Du tas bort från alla gruppers medlemslistor.
- Du tas bort från administratörslistor.
- Dina väntande förfrågningar om att gå med tas bort.
Vilka uppgifter raderas inte?
Meddelanden som du tidigare har skickat i grupper raderas inte automatiskt, eftersom de ingår i samtalshistoriken för alla deltagare.
Kontakt
Om du har frågor, kontakta:
