Usuwanie konta
W SwiGram możesz trwale usunąć swoje konto bezpośrednio w aplikacji.
Jak usunąć konto
- Otwórz Profil.
- Stuknij Usuń konto.
- Wpisz hasło, aby potwierdzić.
- Potwierdź usunięcie.
Ważne
- Jeśli jesteś właścicielem co najmniej jednej grupy, musisz usunąć te grupy przed usunięciem konta.
- Po usunięciu konta nie można go przywrócić.
Jakie dane są usuwane?
Gdy usuniesz konto:
- Twoje konto Firebase Authentication zostaje trwale usunięte.
- Twój profil użytkownika zostaje usunięty.
- Zostajesz usunięty ze wszystkich list członków grup.
- Zostajesz usunięty z list administratorów.
- Twoje oczekujące prośby o dołączenie zostają usunięte.
Jakie dane nie są usuwane?
Wiadomości, które wcześniej wysłałeś w grupach, nie są usuwane automatycznie, ponieważ należą do historii rozmowy wszystkich uczestników.
Kontakt
Jeśli masz pytania, skontaktuj się z:
