Sletting av konto
I SwiGram kan du slette kontoen din permanent direkte i appen.
Slik sletter du kontoen din
- Åpne Profil.
- Trykk på Slett konto.
- Skriv inn passordet ditt for å bekrefte.
- Bekreft slettingen.
Viktig
- Hvis du eier én eller flere grupper, må du slette dem før du sletter kontoen din.
- Når kontoen din er slettet, kan den ikke gjenopprettes.
Hvilke data slettes?
Når du sletter kontoen din:
- Firebase Authentication-kontoen din slettes permanent.
- Brukerprofilen din slettes.
- Du fjernes fra alle gruppers medlemslister.
- Du fjernes fra administratorlister.
- Ventende forespørsler om å bli med fjernes.
Hvilke data slettes ikke?
Meldinger du tidligere har sendt i grupper, slettes ikke automatisk, fordi de er en del av samtaleloggen til alle deltakerne.
Kontakt
Hvis du har spørsmål, kontakt:
